Vinn billetter til Vegas festpremiere på «Matthias & Maxime»

Det er alltid stor hype rundt den fremdeles imponerende unge Xavier Dolan. I 2009 fikk han stående applaus i Cannes for sin debutfilm, I Killed My Mother, og ble raskt tatt inn i varmen av verdens filmelite. Filmene som kom etter, Heartbeats, Tom at the Farm, og Mommy var ikke akkurat dårlige de heller. Nå arrangerer Vega Scene festpremiere på hans nyeste film, Matthias & Maxime. Når Maxime (spilt av Dolan selv) skal flytte fra Canada til Australia, tilbringer han så mye kvalitetstid med venner og familie han kan før avskjeden. Etter en filminnspilling som ender i et kyss med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X