Ja, vi elsker musikk som er Best Akkurat Nå

«For jeg vet hvilke tanker jeg har med dere», sa visst Herren på et eller annet tidspunkt, og snakket om fredstanker (IKKE ulykkestanker). Han ville gi oss fremtid, håp, og bra musikk hver eneste uke, helt til vi dør. Løftet er ennå ikke brutt. Følg lista, hør på sangene, les om sangene. ¨ LES OGSÅ: Forfattere, akademikere og kunstnere signerer innlegg mot LHBTQI-situasjonen i Polen Pom Poko - Andrew Pom Poko vant på mange måter fjoråret, i alle fall hva gjelder kritikere og gledesspredning under konserter. Nå er de tilbake med en strålende singel og medfølgende annonsering om et nytt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X