Best Akkurat Nå: Ulver, AL Amin, Leikeli47, TACOBITCH, GiddyGang, Kelly Lee Owens +++

Dette er den beste nye musikken, alt annet er løgn (eller den nest beste nye musikken). LES OGSÅ: Intervju: Tacobitch TACOBITCH - Haijamen *trekker pusten* ... som Nietzsche skrev: Det finnes ingen bylarm-snakkis uten et skrekkelig djup. Og Skrekkelige djup og den slags uttrykkes som kjent best ved hjelp av forvrengte stemme-samples over technolyd. Men ikke misforstå den ironiske N&D-tonen (som N&D er så kjent for): det er godt driv i denne. Musikkredaktør Ludvig Furu mener at Tacobitch «høres mer og mer som en post-Death Grips-tolkning av reality-mareritt-kunstfilmene til Ryan Trecartin», i hvertfall akkurat denne låta. – Yngve Sikko Kelly […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X