Best Akkurat Nå: Ulver, AL Amin, Leikeli47, TACOBITCH, GiddyGang, Kelly Lee Owens +++

Dette er den beste nye musikken, alt annet er løgn (eller den nest beste nye musikken). LES OGSÅ: Intervju: Tacobitch TACOBITCH - Haijamen *trekker pusten* ... som Nietzsche skrev: Det finnes ingen bylarm-snakkis uten et skrekkelig djup. Og Skrekkelige djup og den slags uttrykkes som kjent best ved hjelp av forvrengte stemme-samples over technolyd. Men ikke misforstå den ironiske N&D-tonen (som N&D er så kjent for): det er godt driv i denne. Musikkredaktør Ludvig Furu mener at Tacobitch «høres mer og mer som en post-Death Grips-tolkning av reality-mareritt-kunstfilmene til Ryan Trecartin», i hvertfall akkurat denne låta. – Yngve Sikko Kelly […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.