Kom igjen da, sjekk ut musikken som er Best Akkurat Nå

Velkommen til mase-utgaven av spillelista vår, der vi maser på deg om å sjekke ut den beste musikken som er kommet denne uka. Har du gjort det ennå? Gjør det da! https://open.spotify.com/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=KcsxPI8FQhuAEHrnhubuBA Britz - Tay Keith https://open.spotify.com/track/5EH4birdFR23YluKEVs3GS?si=VndtdB8IR9WaYTgvGRiatg Det er litt Meek Mill over Oslo-rapper Britz på «Tay Keith», og det er ikke bare flowen og tilstedeværelsen jeg tenker på, men også budskapet, som er av typen inspirerende-men-aggressivt: «Jeg fant meg selv og det er sinnssykt / inspirerer kidsa i min hood, så de kan bli til / alt en lærer sa de ikke kunne bli til». Det kler ham! – […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X