Beskyttet: Aggresjon, empati og en bag med Michael Keaton

Øyafestivalen 2019. Allerede er det to år siden sist vi drakk øl fra gjenbrukbare plastglass og sto tett blant svette publikummere på en ekte sommerfestival i Oslo. Derfor er også det britiske punkebandet IDLES sin sagnomsuste konsert på Vindfruen under Øya 2019 sannsynligvis blant de siste skikkelig gode konsertopplevelsene på en festival i hovedstaden. Det var ikke mange som var der. Men de som tok turen fikk se en ildsint, aggressiv og underholdende gjeng som brukte vel så mye tid blant publikum som på scenen. Det var kaotisk, bråkete, uforutsigbart og gøy.IDLES ER ET usannsynlig band. De har begynt å dra […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X