Her er den: musikken som er Best Akkurat Nå

De er vanskelige å få øye på til daglig. De likner på folk flest, men viser seg frem en sjelden gang, da de åpner munnen og skjenker deg de vakreste toner … Ofte gjør musikerne dette på fredager, så du kan ta med deg musikken gjennom hele den kommende helgen. Følg lista og les om de nye, bra låtene under! https://open.spotify.com/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=ukoVTWOwQ2S6g4NBl4SYmg Whitearmor, Gud - Annika https://open.spotify.com/track/5F57IO1M2fQOtZu1BTVdpH?si=BV7rN8qjQd23DA4HrQWmMw La det nye Bladee-albumet overskygge mye, men ikke denne lille, glitchy pianoballaden fra to andre viktige aktører rundt Yung Lean. Her kan det nemlig virke som om cloudrappen utnytter størsteparten av sitt melankolske potensiale. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X