Her er den: musikken som er Best Akkurat Nå

Whitearmor, Gud, Annie, Bladee, Safario, Chika Dole og Grim Pil er bare noen av artistene som har laget den beste musikken den siste uka.

b
a

De er vanskelige å få øye på til daglig. De likner på folk flest, men viser seg frem en sjelden gang, da de åpner munnen og skjenker deg de vakreste toner …

Ofte gjør musikerne dette på fredager, så du kan ta med deg musikken gjennom hele den kommende helgen.

Følg lista og les om de nye, bra låtene under!

Whitearmor, Gud – Annika

La det nye Bladee-albumet overskygge mye, men ikke denne lille, glitchy pianoballaden fra to andre viktige aktører rundt Yung Lean. Her kan det nemlig virke som om cloudrappen utnytter størsteparten av sitt melankolske potensiale. Det fremmede, menneskeliknende samplet fremstår både evig fjernt og evig nært – litt som alle de tristeste tingene vi føler på, kanskje??

Annie – The Bomb

Man trenger ikke være superaktuell hele tiden for å være kul(!). Noen ganger holder det å ha skjenket 00-tallet en av dets mest minneverdige radiolåter («Heartbeat»), for så å slippe singler nå og da som elektronikaartist. Kanskje tiden hennes er inne igjen, nå som PC Music har gitt dansepop sin sårt trengte kule aura? NATT&DAG har i hvert fall ingenting imot drum and bass-beats og autotune.

Les også: Korona-konflikt mellom eiere og ansatte på bar i Torggata

Oral Bee – Clean Sprite

Er på plass å fakturere Ungdom Mot Narkotika og Coca Cola for dette, synes vi.

boyband – big face (feat. Mike Kinsella of American Football)

Vi er usikre på hva vi synes om dette, men emo-effekten er i det minste … svært potent. Den selvutnevnte e-boyen har med Billy Martin fra Good Charlotte på en av de andre sangene på albumet, så vi kan spore en trend her. Vi får vurdere hvordan vi stiller oss til denne crossoveren mens vi følger Instagram-kontoen @catatonicyouths, og mens My Chemical Romance finner ut av hvilken hiphop-stjerne de vil tilby sine dramatiske sutrevokaler.

 

[sc name=»donasjonsknapper artikkel hale»]