Her er musikken som er b-b-b-Best Akkurat Nå

Selv om det er visse usikre aspekter ved tiden vi lever i, står NATT&DAGs Best Akkurat Nå-spilleliste støtt i sin posisjon som den fremste formidler av kul, bra, vakker, utfordrende, snill og ikke minst ny musikk. Dette har også mye å gjøre med de flinke artistene som finnes rundt oss, som konstant pusher på med musikk det er verdt å høre på. Les om ukens beste låter her, følg lista og hør på dem! https://open.spotify.com/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=XCngM6QQT2aJRqUnSukipA Les også: Hahaha, god helg! Her er 9 intense bilder av Lindmo som ler Jonas Meurer-Lunde - Vardøger https://open.spotify.com/track/3dAu5OkIRPtKifV5XKQMe7?si=49-zx7b6TRSe0w9ImmmX4A Vi vet ikke spesielt mye om […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X