Smil & Gift møter Mads Hansen: – Jeg er Mohammed Atta med fallskjerm

[1] Ok, Mads. Vi lurer på hvordan du har motivasjon til å leve. Du er ingenting, du bare eksisterer i overskrifter, i kjendisspalter på web-TV og debattarenaer som ... God Morgen Norge. – Jeg er kanskje den offentlige sfæres vaktmester, som gjør alt? Hvis det er noe som høres gøy ut gjør jeg det. Jeg hadde ingen planer om å gi ut sang, jeg hadde ingen planer om å gi ut bok, jobbe i TV, men ... Interessefeltene mine er veddemål, pranks, skjult kamera ... [6] Du er lidenskapelig opptatt av pranks? – Ja ... «Lidenskapelig» høres pinlig ut. Les […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X