Slik får du følelsen av uteliv i din egen leilighet

Aahh. Byen. Dette finurlige stedet hvor dine verste fantasier, men også største drømmer, kan gå i oppfyllelse.

Det har saktens begynt å demre for oss at det å drikke hjemme alene aldri kommer til å bli som å drikke på byen, men vi har laget en liten guide til hvordan det kan bli litt likere. 

Les også: Vi anmelder sosial distansering og smittevern

– Lei inn en dørvakt som sjekker hvor full du er uansett hvilket rom du skal gå inn i.

– Sett opp utstillingsdukker som lukter svette, øl og røyk over hele leiligheten. Prøv å flørte med noen av dem, vær irritert på noen andre og ignorer resten.

– Når du vil ha en ny øl venter du foran kjøleskapet i 20 minutter før du tar en.

– Hver gang du åpner en ny øl setter du fyr på en 100-lapp eller knuser noe i leiligheten til omtrent samme verdi.

– Simuler en dårlig samtale ved å prøve å høre en dårlig podcast du egentlig ikke liker på lavt nivå mens du hører på veldig høy og dårlig musikk.

– Vent med å gå på do til du holder på å tisse på deg. Stå så utenfor badet i en halvtime istedenfor å gå med engang. Når du endelig skal tisse, tiss over hele badet, skriv «ACAB» med tusj og ikke trekk ned på doen.

– Når du blir skikkelig full ringer du venner og ukjente på Zoom og holder lange monologer du kommer til å angre på neste dag, fremdeles med høy musikk i bakgrunnen.

– Prøv å kline med den peneste utstillingsdukken.

– Lag kebab på kjøkkenet med ingrediensene du har liggende: mel, mais og kjøttdeig.

Les også: Ketsjup og Sennep bestiller taco fra den uautoriserte Tacosjefen

 

Ingenting er gratis i livet. Bortsett fra å lese NATT&DAG.

Men det koster penger å lage NATT&DAG. Om du vil støtte journalistikken vår kan du donere 350 kr (eller mer) og få tilsendt vår minimalistiske sorte t-skjorte. Den kan du bruke til de fleste anledninger, for eksempel mens du står i kø på NAV etter å ha tatt en master på HF eller mens du møter noen fra finn.no for å selge verdisakene dine så du får råd til mat.

Den passer kanskje ikke til begravelser eller bryllup, men du tilhører jo generasjonen som hverken gifter seg eller har venner, så det går vel fint.

Velg din størrelse: Samtidig godtar du våre vilkår.
Ønsker du å donere et annet beløp (uten t-skjorte) kan du gjøre det direkte med Vipps. Velg «Send» og tast inn nummeret 586717 eller søk opp NATT&DAG.
X