Her er den ALLER FØRSTE Tacobitch-singelen (med video!)

– Vi hadde en idé om å ha med Omar Soleyman som feature på en av låtene, men han har ikke svart oss. Ulempen med å ha både ordene «tacos», «free» og «musik» i mailadressen er at vi som regel havner rett i spam-mappa. Vi tror fortsatt at det hadde vært en gøy og passende feature i fremtiden, så vi håper han svarer snart. Origin-storyen har blitt fortalt til det kjedsommelige. Det maskerte, dansende elektronika-kollektivet gjorde fjorårets definitivt sterkeste debut på Bylarm, og fulgte opp med en håndfull andre definerende opptredener de neste månedene. Det har tatt lenger tid å […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X