Denne musikken er Best Akkurat Nå

Her er en spilleliste med den beste musikken som har kommet denne uka. Under kan dere lese om låtene. Bla, bla, bla. Dere skjønner greia! https://open.spotify.com/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=DErUGsz_Slqyimqo2cUREg Les også: VIDEOPREMIERE: Amalie Holt Kleive i skogen med jaktrifle Fredfades, Jawn Rice, Bendik HK - Sp1200 https://open.spotify.com/track/5ovBMNce9JUgGBwbOLgdNG?si=GScf2FUqQcGzFGySKuNdOA Den mangeårige legenden Fredfades er ikke bare aktuell med regelmessige Hiphop På Haugen-opptredener. I dag slapp han nytt album med Jawn Rice på Mutual Intentions – en groovy greie med spretne synths. Du kan se ham spille på Oslovelo i kveld også, hvis du vil! 070 Shake - Guilty Conscience - Instrumental Selections https://open.spotify.com/track/1bXEi0I96tMuQNRa7XWKrs?si=P1TRK0KvRNiSAklmE7WBAw Noen ganger […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X