Vega Scene åpner på fredag! Her er kinoprogrammet

All verdens tid til overs og bøttevis med streamingtips har ikke nødvendigvis gjort at vi ser mer film. Grunnene til det kan være så mangt. Kanskje du blir rastløs av hjemmekontoret, har dårlig TV, hater film, eller kanskje er det fordi du ikke har en bra kino å gå til. På fredag åpner Vega Kino dørene, med begrenset program og få plasser. Kun den største salen vil benyttes, og det kun av femti stykker. Hver visning vil føles som å dra og se en middels anerkjent iransk nybølge-film på Cinemateket en sommerlig ettermiddag, med andre ord. Det ryktes forresten at […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X