Privilegert edgelord eller stor kunstner? Jordan Wolfson-dokumentaren er best når Jordan Wolfson holder kjeft

At kunst skal provosere er for det første en klisjé, og for det andre feil. Det meste som vises på vegger og tar opp gulvplass inne i kunstverdenens hvite bokser er bedre egnet til å generere skuldertrekk enn høyt blodtrykk og kronikker. Det betyr ikke at slik kunst er dårlig, bare at et kunstverk er noe annet enn en slem vits. MEN KUNST KAN også være en slem vits, og skulptøren og 3D-kunstneren Jordan Wolfsons kunstnerskap viser at den også kan provosere. Det er i alle fall premisset for dokumentare Spit Earth: Who is Jordan Wolfson? På den ene siden […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.