Søndag Summarum: Propaganda, NAV, Helgheim og en kalkun til 700 000,-

Vi synes NORSK offentlighet er bedre enn FNs offentlighet! Derfor skriver vi Søndag Summarum på norsk, og derfor har Søndag Summarum-redaksjonen på seg DRESS eller BUNAD når de leser norske nettaviser. Det handler om respekt for flagget, og at vi bor i Norge. Og det kan INGEN venstrevridde globalister endre på! Her er ukas viktigste og riktigste saker: Ukas kalkun Skjermdump: DN.no Dagens Næringsliv kunne forrige uke avsløre at Equinor på 20 år har tapt 200 MILLIARDER kroner bare i USA. Det er TO HUNDRE MILLIARDER SOM ... *googler "Equinor hva er det igjen" og finner ut at det het […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X