«Snowpiercer» har blitt TV-serie uten at det er noen tydelig grunn til det

Netflix-serien Snowpiercer er snåle greier. Premisset er like loka og fascinerende som i Bong Joon-hos film med samme navn fra 2013: jorda har frosset over som følge av et mislykket forsøk på å la ny teknologi stoppe klimaendringene og de eneste overlevende menneskene befinner seg på et tog som i konstant reise rundt kloden flykter fra kulde og død. SOM PÅ ENKELTE andre tog er det en første, andre og tredje klasse, som alle har varierende grad av frihet og privilegier. I tillegg har man dem helt bakerst, i halen – de såkalte haleboerne – som overlever på geléklumper laget av døde […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X