«Snowpiercer» har blitt TV-serie uten at det er noen tydelig grunn til det

Netflix-serien Snowpiercer er snåle greier. Premisset er like loka og fascinerende som i Bong Joon-hos film med samme navn fra 2013: jorda har frosset over som følge av et mislykket forsøk på å la ny teknologi stoppe klimaendringene og de eneste overlevende menneskene befinner seg på et tog som i konstant reise rundt kloden flykter fra kulde og død. SOM PÅ ENKELTE andre tog er det en første, andre og tredje klasse, som alle har varierende grad av frihet og privilegier. I tillegg har man dem helt bakerst, i halen – de såkalte haleboerne – som overlever på geléklumper laget av døde […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.