Foto: Kristine Wathne

Smil & Gift møter Une Bastholm

 Du er den peneste partilederen. Hvordan føles det? – Det er jo en slags makt i det.  Er du enig i at du er penest? – Jeg er veldig inhabil.  Hvem kommer på andreplass? – Politikk i seg selv er ganske sexy, synes jeg. Det at du gidder å bry deg og orker å ha en mening og sånn, det er kult ... Hvilken partileder kommer på andreplass?? – Bare av de som sitter på Stortinget?  Tenker du på Libertinus? – Nei, han i Bompengepartiet! Trym Aafløy. Du er den motsatte av meg. Du er opptatt av politikk og miljø, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X