Norge Rundt ute av kontekst 2

Forrige gang vi bestemte oss for å tråle gjennom Norge Rundt-arkivet så vi ikke sollys på nesten ett år. Oppdraget var en stor påkjenning for vår dårligste journalists psykiske helse, men content ble det til slutt. Vi bestemte oss derfor for å gjøre det igjen. Les den første saken HER!                     Les også: Søndag Summarum: Propaganda, NAV, Helgheim og en kalkun til 700 000,-                                                       […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X