NATT&DAG inviterer: Hiphop på Haugen

En viktig ting som har manglet i karantenen er bekjente – menneskene du møter på fest du ikke visste du satte stor pris på før de ikke gikk an å møte lenger. Nå får du endelig møtt dem igjen! Byen har nemlig nettopp åpnet dørene for de tørste borgerne igjen. Såvidt på gløtt, i alle fall. Det betyr at vi kan drikke og være glade igjen, selv om vi må vente med å avslutte på de svetteste klubbene. På uteserveringen på St. Hanshaugen kan vi stå passe langt fra hverandre mens vi er akkurat passe mange og høre på hiphop […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X