NATT&DAG inviterer: Hiphop på Haugen

Vær med på en gradvise åpningen av byen mens du hører på hiphop UTE!

b
a

En viktig ting som har manglet i karantenen er bekjente – menneskene du møter på fest du ikke visste du satte stor pris på før de ikke gikk an å møte lenger. Nå får du endelig møtt dem igjen!

Byen har nemlig nettopp åpnet dørene for de tørste borgerne igjen. Såvidt på gløtt, i alle fall. Det betyr at vi kan drikke og være glade igjen, selv om vi må vente med å avslutte på de svetteste klubbene. På uteserveringen på St. Hanshaugen kan vi stå passe langt fra hverandre mens vi er akkurat passe mange og høre på hiphop og drikke/spise.

Les også: Denne musikken er Best Akkurat Nå. Here’s why.

De beste hiphop-DJene i Oslo har med seg USB-pinner med bra musikk de har oppdaget i løpet av karantenen. Fredfades er har sin egen fuckings side på Store Norske Leksikon, så vi foreslår du bare leser deg opp der hvis du ikke vet hvem han er fra før. DJ Emoji Man er hiphop-versjonen av det ellers techno-spillende Klubb Verdensstjerne-medlemmet Sport7000 (Andreas Mallhaug), som avslutter torsdagen. Uka etter åpner DJ Eli Melby fra Radio Nova-programmet Nova Amor. DJ Beatriixx har tidligere vært co-host på P3s National Rap Show, og avslutter med en blanding av soul-fylte klassikere og friskt blod.

Vask henda, drikk dryckan og SMIL. Og sjekk ut eventet HER.

Torsdag 21/5
Kl. 17-19: FREDFADES
Kl. 21-23.30: DJ EMOJI MAN (KVS)

Torsdag 28/5
Kl. 17-19: DJ BEATRIIXX
Kl. 21-23.30: DJ ELI MELBY (NOVA AMOR)

Ingenting er gratis i livet. Bortsett fra å lese NATT&DAG.

Men det koster penger å lage NATT&DAG. Om du vil støtte journalistikken vår kan du donere 350 kr (eller mer) og få tilsendt vår minimalistiske sorte t-skjorte. Den kan du bruke til de fleste anledninger, for eksempel mens du står i kø på NAV etter å ha tatt en master på HF eller mens du møter noen fra finn.no for å selge verdisakene dine så du får råd til mat.

Den passer kanskje ikke til begravelser eller bryllup, men du tilhører jo generasjonen som hverken gifter seg eller har venner, så det går vel fint.

Velg din størrelse: Samtidig godtar du våre vilkår.
Ønsker du å donere et annet beløp (uten t-skjorte) kan du gjøre det direkte med Vipps. Velg «Send» og tast inn nummeret 586717 eller søk opp NATT&DAG.