Evigheten: – Verden er vår lekeplass

I 2020 er den sikreste veien til god grasrot-promo gjennom å skape mest mulig relaterbare hooks, som flest mulig folk ender opp med å poste på insta-storyen sin. I Evighetens tekstunivers er derimot interessante assosiasjoner viktigere enn konkrete sannheter, og i det musikalske landskapet rår komponerte vokalmelodier over følete soul-riffing. Med et tidsriktig indiepop-band i bunnen er det ikke er spesielt mange som minner om dem. DEN FØRSTE DELEN av EPen, Evig, kom i 2018. I forrige uke ga de ut siste del, Heten, som er ment som et dypere og mørkere svar til forgjengeren. Den første er bra den, altså, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X