Denne musikken er Best Akkurat Nå. Here’s why

Over hele verden er folk besatt av det å sjekke ut låter. Noen låter er gamle, noen er nye. Noen er dårlige, og noen er bra.Og så er det noen få, som er ... Ekstra bra. Hvorfor? Here's why. LES OGSÅ: Smil & Gift møter Une Bastholm The Holy Mountain - Who Goes There? https://open.spotify.com/track/5BTWVurlOGIVe4adHvgL3N?si=LAJ0FSILQZi2Zshz_UqTpA The Holy Mountain har seilet frem som et av Norges mest unike og spennende band med sin unike, futuristiske blanding av Philip Glass og John Carpenter fremført på trekkspill, synth og trommer. På den nye platen sin har de imidlertid lagt trekkspillet og trommesettet til […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X