Denne musikken er Best Akkurat Nå. Here’s why

Over hele verden er folk besatt av det å sjekke ut låter. Noen låter er gamle, noen er nye. Noen er dårlige, og noen er bra.Og så er det noen få, som er ... Ekstra bra. Hvorfor? Here's why. LES OGSÅ: Smil & Gift møter Une Bastholm The Holy Mountain - Who Goes There? https://open.spotify.com/track/5BTWVurlOGIVe4adHvgL3N?si=LAJ0FSILQZi2Zshz_UqTpA The Holy Mountain har seilet frem som et av Norges mest unike og spennende band med sin unike, futuristiske blanding av Philip Glass og John Carpenter fremført på trekkspill, synth og trommer. På den nye platen sin har de imidlertid lagt trekkspillet og trommesettet til […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.