Hei-hå, hei-hå, låtene her er Best Akkurat Nå

Reklame-stemme: Vi i NATT&DAGs musikkredaksjon elsker musikk. Derfor samler vi hver uke den beste nye musikken i én spilleliste, slik at du holder deg oppdatert. Les mer om låtene under og følg lista i Spotify. NB: Denne spalten er ikke sponset av noen, så det med reklame-stemme vaaaar ... ironi ;) Her er lista: https://open.spotify.com/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=Q44RSAE0SIGwMXzKn4gaRg LES OGSÅ: Mer Lyst Magisk Massasjestav lever opp til navnet Alice Longyu Gao - Rich Bitch Juice (Laura Les Remix) https://open.spotify.com/track/0hfjiQ13PQ4TcHOXyi1NWx?si=75_kdIkRSKufr7Ax4NgoKQ Alice Longyu er New Yorks feteste Harajuku-inspirerte kinesiske DJ. Det hevder i alle fall magasinet i-D. Om det stemmer eller ikke vet vi ikke, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X