Her er den: Ukas beste musikk!

Litteraturen lærer oss å dø, hevder noen. Men musikken da? Hva er dens rolle? Skal den lære oss å leve? Eller er dens funksjon bare at den lyder i ørene våre på en så måte som er så GOOOOOD at vi glemmer både liv, død og det faktum at vi enda ikke kan dra på byen? Ja, kanskje det? NATT&DAGs musikkredaksjon stemmer enstemmig i: musikk har egenverdi. Følg lista her: https://open.spotify.com/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=5lPRKAhEQ32v74Z79OTvQQ Les også: Her er landets minst populære studier S1SCO - Paco Rabanne https://open.spotify.com/track/5iAbrqC2r9QCXF2XlsS8K6?si=eH04s_P2Sxaz_ek8cjZ-_Q Da «Versace Medusa» kom mot slutten av fjoråret var det liten tvil om at Stovner-rapperen med finlandshette […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X