Tidens ånd: «Den Nye Virkeligheten», peak pasta, hjemmetrening og alenedrikking :-(

Trene hjemme  Nå som man ikke lenger trenger å dra til et treningssenter for å trene, er det ingen grunn til å ikke komme i form. Eller jo, et par unnskyldninger har du jo. Du er jo veldig deprimert, og det er umulig å få tak i treningsutstyr. Og hvis man skal jogge ute ender man bare opp med å få kjeft fra folk i risikogruppa mens mainstream-media tar bilde av deg med telelinse. Løsningen er å snakke masse om hvor mye man trener hjemme, uten å gjøre det. Nå som du bare er hjemme med t-skjorte og genser på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X