«The Chronic» er endelig på Spotify. Men hva mente N&Ds anmelder i 1993?

Dr Dre – The chronic (Interscope/import). Den som studerer omslaget på NWAs debut Straight Outta Compton fra 1988 ser mange etter tiden mer velkente ansikter. Ice Cube, MC Ren, Eazy-E, Dr. Dre – alle disse NWA-medlemmene er pr. i dag fremgangsrike soloartister. Aller lengst når Dr. Dre. Med en bunt gamle Donny Hathaway-plater i neven gjør han massiv hip hop med så merkelige innslag som nervøs tverrfløyte og spøkelsesaktige synthfigurer. Dr Dres røst overskygger også alt som befinner seg i nærheten. Det er forbanna musikk, det er hevnlysten musikk, men det er også musikk fremført med en slik aggressivitet at den til syvende […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.