«The Chronic» er endelig på Spotify. Men hva mente N&Ds anmelder i 1993?

Dr Dre – The chronic (Interscope/import). Den som studerer omslaget på NWAs debut Straight Outta Compton fra 1988 ser mange etter tiden mer velkente ansikter. Ice Cube, MC Ren, Eazy-E, Dr. Dre – alle disse NWA-medlemmene er pr. i dag fremgangsrike soloartister. Aller lengst når Dr. Dre. Med en bunt gamle Donny Hathaway-plater i neven gjør han massiv hip hop med så merkelige innslag som nervøs tverrfløyte og spøkelsesaktige synthfigurer. Dr Dres røst overskygger også alt som befinner seg i nærheten. Det er forbanna musikk, det er hevnlysten musikk, men det er også musikk fremført med en slik aggressivitet at den til syvende […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X