STOR OVERSIKT: Her er dekningen av alle politikerne som klippet seg i dag

Hitler sa politikere aldri bør bli tatt bilde av i badebukse. Heldigvis sa han ikke noe om frisørstolene! Det er 2020, sosiale medier og tradisjonelle medier har smeltet sammen til et eneste stort Akira-monster, og det er ingenting vi kan gjøre med det. Dette er grunnen til at media er med inn i frisørsalongen for å dekke at politikere klipper seg, fordi alle har et forhold til frisøren. Dette kan vi samles om! Joda, det kan vi. :-) Joda!:-) Bent Høie Han klippet seg i dag, meldte NRK. På bildet i saken ser han ut som Unge Ferrari. Les også: […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X