SØNDAG SUMMARUM: Hasjtørke, «Vedum-challenge», Gatorade mot Covid og … Norge har fått en ny kronprins innen helse <3

Jeg velger meg april. Det var det en viss fyr som tenkte en gang, og han var så stolt av seg selv og galaxy brain-en sin, at han jaggu skrev det ned på papir og utdypet på verseform. Jeg velger meg april, i den det gamle faller – elns. We get it, Bjørnstjerne Bjørnson, du liker vår. Det gjør deg ikke spesiell. Alle liker vår. Din jævla idiot. Dessuten velger vi oss ikke april, den bare kommer. Akkurat som riktige og viktige saker i norsk offentlighet gjør det. Her er forrige april-ukes tilskudd i sjangeren. LES OGSÅ: Quiz: Er du […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X