NATT&DAG spør: SAUS

Vi besøkte Bergen, samlet sammen Vågard, Mato Polo, Martin Hazy, Kikkan og David Grytten i den såkalte «supergruppa», og spurte dem om hva som egentlig er greia. https://www.youtube.com/watch?v=qx9Y2COr0BU Se også: Er Tacobitch en spøk som har gått for langt?

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X