Norge har endelig fått sin egen klikk-kåte algoritme-jazzgruppe

Genres & Moods-seksjonen av Spotify er fylt med mye rart, spesielt i spillelistene med avslappende musikk. De siste årene har folk begynt å oppdage at ikke alle artistene i disse spillelistene alltid er … ekte. Antakelig er det for at Spotify vil slippe unna med å betale royalties til generiske artister. Norway Jazz Norge er kanskje ikke den største royalty-frie jazzgruppen der ute. Men det er VÅR royalty-frie jazzgruppe. Fra Tsjekkia. Kanskje. Med låter som «Norwegian Coffee House», «Kaffe Hus», «Coffee Break Norway», «Skillingsbole»[sic], «Operahuset» og «The Oslo Opera House» var Norway Jazz Norges Kaffeslaberas fjorårets kanskje aller minst innflytelsesrike […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.