PHOENIX - JUNE 20: NBA Commissioner David Stern presents Michael Jordan and the Chicago Bulls the championship trophy after the Bulls defeated the Phoenix Suns in Game Six of the 1993 NBA Finals on June 20, 1993 at America West Arena in Phoenix, Arizona. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 1993 NBAE (Photo by Andrew D. Bernstein/NBAE via Getty Images)

Netflix-dokumentaren om Chicago Bulls er kaotisk og veldig underholdende

Only 90s kids will remember, men fra slutten av 80-tallet gikk Chicago Bulls fra å være et middelmådig basketlag til å bli et av de mest populære idrettslagene i verden. Laget hadde profiler som Scottie Pippen og Dennis Rodman, men størst av alle var selvsagt Michael Jordan, som på 90-tallet var en av planetens mest kjente personer. Etter å ha dominert NBA ved å vinne ligaen 5 ganger på syv år, stod Chicago Bulls før 98-sesongen foran et veiskille. Daglig leder Jerry Krause bestemmer seg for at det må skje store endringer om laget ikke forvitre. Han kvitter seg med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X