Underholdningen og journalistikken om korona vi gruer oss til

Snart kan vi begynne å leve livene våre som før, men vi må forberede oss på at etterdønningene fra viruset vil være med oss lenge. Koronakrisen vil føre til permanente endringer og utfall vi ikke liker. Det gjelder også i kulturen og journalistikken, som fremover kommer til å lage mye content på korona. Langt ifra alt, om noe, vil bli bra. Her er det vi gruer oss aller mest til. Les også: Klovner I Kamp vs. Korona Hatefull og konspiratorisk VG-podcast Alvorstung og patosfylt VG-podcast om Sveriges koronahåndtering hvor det tydelig blir oppfordret til at lytterne skal tenke at de […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X