Her er landets minst populære studier

Hver eneste april dukker den samme type saken opp i voksenmedia: listen over de mest populære studiene. Her kan man, som i fjor, lese om hvor mange som har søkt på de mest populære, og hvorvidt tallene på sykepleie- og lærerutdanningen har gått opp siden i fjor (henholdsvis ja og nei). Men at noen studier er mest populære betyr det også at noen også må være de minst populære. Men de hører vi ikke noe om? Vi scrollet helt nederst på oversikten fra Samordna opptak for å finne landets minst populære studier. For enkelthetens skyld har vi inkludert studiene hvor […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X