En av disse bør ta over for Kim Jong-Un

Det er uklart hvordan det går med Kim Jong-Un for tiden. Ryktene skal ha det til at han enten er i koma, død eller at alt går bra. Foreløpig vet vi lite helt sikkert, men det virker som om noe har skjedd med den Nord-Koreanske diktatoren. Skulle han miste evnen til å møte opp på jobb, spekuleres det nå i at søsteren Kim Yo-jong vil ta over, før hans eventuelle barn fortsetter når de har vokst opp. Men skal vi være ærlige går det ikke spesielt bra i Nord-Korea. Kanskje det er på tide å se andre steder etter en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X