ANMELDELSE: «Ultras» handler for lite om ultras

Årets fotballsesong ser i verste fall ut til å bli avlyst, i beste fall ut til å bli spilt for tomme tribuner. Sistnevnte løsning er i manges øyne slett ingen løsning. For hva er fotball – og spesielt den norske utgaven av sporten – uten supportere på tribunen? Uten kulturen rundt er fotball bare enda en idrett. En mager trøst i slike tider er at nettopp kulturen rundt trolig kan fôre oss med fotballrelatert innhold i flere år, helt uten at noen sparker borti en eneste ball. Heldigvis er ikke podcaster det eneste mediumet som gir seg i kast med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X