GUIDE: Hvordan unngå å tråkke verdens største bølle på tærne

KINA ER SNART historiens rikeste, mektigste og mest folkerike nasjon. Det har gjort dem veldig irritable og de vil helst ikke ha noen sårende kommentarer! Kinesiske myndigheter krever nemlig stadig oftere unnskyldninger av andre land, etter at innbyggere i landene har gjort ting Kina føler seg støtt av. Er det noe som skriker styrke og selvtillit er det å følge med på hva alle i hele verden sier om deg, og bli sur og sint hvis de ikke sier eller gjør nøyaktig det du vil. Når Kina blir lei seg må vi vise hensyn. Jorda er et lukket økosystem. Vi […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X