Foto: Jeton Kacaniku

Smil & Gift møter Jens Stoltenberg

Fra arkivet: Smil & Gift møtte Jens Stoltenberg i mai 2010, da han var statsminister. [6] Jens, hvordan har du det om dagen? – Jeg har det utmerket. Jeg er heldig som får lov til å jobbe med det aller viktigste jeg kan tenke meg, nemlig å være statsminister i Norge. Jeg er heldig som får lov til å jobbe med viktige saker og dyktige mennesker. [1] Var det noen som sa politisk korrekt? [6] Vi må smiske litt, kan ikke du være statsminister i 20 år til? Minst! – Ja, jeg har tenkt å være det i maaange år […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X