Rapport fra rooftopen: med fleecegenser på VIP-fest

– Cavaen er kun for VIP.  – Jeg er VIP, svarer en fleecekledd NATT&DAG-journalist, uten at det endrer noen ting som helst.  DET ER EN HELT vanlig tirsdag for influencerne i Oslo, og en helt uvanlig tirsdag for oss dåsemikler i NATT&DAG. Av uransakelige årsaker (et dårlig pleid instagram-bekjentskap? rene tilfeldigheter? den naturlig iboende og menneskelige frykten for at ingen skal komme på festen?) har vi blitt invitert til et launch-party for en frisørkjede som lukter mer senkapitalisme enn hårspray. Noen timer senere befinner vi oss på en rooftop vest for Egertorget. Det er her influencere blir slitne, bloggere kokainavhengige […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.