Rapport fra rooftopen: med fleecegenser på VIP-fest

– Cavaen er kun for VIP.  – Jeg er VIP, svarer en fleecekledd NATT&DAG-journalist, uten at det endrer noen ting som helst.  DET ER EN HELT vanlig tirsdag for influencerne i Oslo, og en helt uvanlig tirsdag for oss dåsemikler i NATT&DAG. Av uransakelige årsaker (et dårlig pleid instagram-bekjentskap? rene tilfeldigheter? den naturlig iboende og menneskelige frykten for at ingen skal komme på festen?) har vi blitt invitert til et launch-party for en frisørkjede som lukter mer senkapitalisme enn hårspray. Noen timer senere befinner vi oss på en rooftop vest for Egertorget. Det er her influencere blir slitne, bloggere kokainavhengige […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X