NATT&DAG x nstrumental lanserer strømmekonserter

Vi går inn i den tredje uka i karantene. Utestedene er stengt, alle konserter er avlyst på ubestemt tid og mange kulturarbeidere har mistet inntektsgrunnlaget. Artistene har flyttet inn i stuene sine og strømmer som gale. Og hvis ikke dataskjermen er god nok har vi hørt man kan dra på – dette er tydeligvis virkeligheten nå – drive-in-konsert.

Vi i NATT&DAG sier derimot nei til bilen i Oslo, og har plukket ut en håndfull av våre favorittartister, og invitert dem til å spille for dere. Vi samarbeider med nstrumental og går på lufta fra og med torsdag 2. april. Den første runden med konserter strømmes fra Blå.

Nstrumental er en non-profit konsert- og dokumentarserie som løfter frem spennende, norske talenter. Prosjektet er et samarbeid mellom design- og kommunikasjonsbyrået ANTI og musikkbyrået Ohlogy.

Norsk Tipping er de som gjør dette mulig å starte opp. Til tross for rørende mengder donasjoner til samtlige artister som har streamet de siste par ukene vil vi at noen andre enn publikum skal kunne finansiere alle som er med på å gjøre gode konsertopplevelser gode. De betaler artist, lyd, lys og teknikk. Produksjonen går i null.

Derfor kan du se på oss, uten å donere, og uten å føle dårlig samvittighet for at du ikke donerer.

Våre favoritt-kunstpoppere i Jouska setter i gang på torsdag i duo-format, fulgt av B-Boy Myhre på fredag, som denne gangen – i motsetning til sist på Bylarm – spiller for et helt tomt Blå. Carmen Villain avslutter den første runden med konserter på lørdag med digg fourth world-ambient og annet, rykende ferskt materiale.

Følg med på kanalene til NATT&DAG og nstrumental for oppdateringer om kommende konserter!

Les også: Men musikken stopper aldri: her er musikken som er Best Akkurat Nå

Norsk Tipping gir drømmen en sjanse og ønsker å bidra til å holde både små og store kulturaktører i gang.

X