Quiz: Har du koronavirus eller er du bare lykkelig?

I verdens tredje lykkeligste land kan det være vanskelig å skille mellom lykke og COVID-19.

b
a

Koronaviruset COVID-19 herjer, også her i Norge. Ifølge den siste opptellingen fra Folkehelseinstituttet har 169 personer fått påvist COVID-19-smitte her til lands. Det vil sannsynligvis bli mange flere. Men hvordan vet man egentlig at man er smittet? Jo, du leser hva FHI sier, her.

Ja, okei, men enda viktigere: Hvordan vet man forskjellen på hva som er symptomer på koronaviruset COVID-19 og hva som bare er ren lykke? Vi i Norge er ifølge World Happiness Report 2019 det tredje mest lykkelige landet, bak Finland og Danmark. Det er mange som kjenner litt ekstra godt etter på symptomer for tiden, men siden vi bor i et så lykkelig land kan rett og slett det du føler bare være nettopp det – lykke.

Les også: Guide: Den beste virus-underholdningen

Heldigvis har vi laget en hendig guide som hjelper deg i å finne ut hva som er koronavirus og hva som er følelsen av lykke.

Share the quiz to show your results !


Just tell us who you are to view your results !

Koronavirus eller lykke? Jeg fikk %%score%% of %%total%% riktig