Quiz: Har du koronavirus eller er du bare lykkelig?

Koronaviruset COVID-19 herjer, også her i Norge. Ifølge den siste opptellingen fra Folkehelseinstituttet har 169 personer fått påvist COVID-19-smitte her til lands. Det vil sannsynligvis bli mange flere. Men hvordan vet man egentlig at man er smittet? Jo, du leser hva FHI sier, her. Ja, okei, men enda viktigere: Hvordan vet man forskjellen på hva som er symptomer på koronaviruset COVID-19 og hva som bare er ren lykke? Vi i Norge er ifølge World Happiness Report 2019 det tredje mest lykkelige landet, bak Finland og Danmark. Det er mange som kjenner litt ekstra godt etter på symptomer for tiden, men […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X