Foto: Kristine Wathne

Hva har Cez siden sist?

FORRIGE GANG NATT&DAG snakket med Cezinando ville han bli størst. Han hadde akkurat gitt ut det prisbelønte albumet Noen ganger og andre, han hadde grått fordi «Håper du har plass» ble brukt i SKAM. Siden den gang har han tatt hjem vandrepokalen som er å spille den aller siste konserten på Øyafestivalen.  – Nå har jeg blitt bittelitt eldre, og litt sikrere på meg selv som menneske. Forrige gang jeg gikk en sånn vill runde med masse intervjuer og album og liksom – nå skal vi gønne på! – så var jeg egentlig ikke på et bra sted. Jeg var […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X