Foto: Yngve Sikko

Historiens slutt, jordens endelikt

Se for dere at det kommer en komet mot jorden. Hvis kometen treffer, utsletter den alt liv, dinosaur-style. Dette er faktisk et relativt ukomplisert problem. Kometen krever at kun én aktør – trolig USA – tar ansvaret for å stoppe den.  – Det kommer til å gå greit. Sannsynligvis. Det er Francis Fukuyama som snakker. VI SITTER I et rom like ved Solli Plass i Oslo. Ikke hvilket som helst rom. Det er her, i tredje etasje i bygget til Det Norske Nobelinstitutt, at fredsprisen hvert år blir annonsert. Den amerikanske statsviteren snakker om kollektive problemer og spillteori. Tidligere på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X