2009 Brian Judd This 2009 photograph captured a sneeze in progress, revealing the plume of salivary droplets as they are expelled in a large cone-shaped array from this man’s open mouth, thereby, dramatically illustrating the reason one needs to cover hios/her mouth when coughing, or sneezing, in order to protect others from germ exposure. How Germs Spread

Illnesses like the flu (influenza) and colds are caused by viruses that infect the nose, throat, and lungs. The flu and colds usually spread from person to person when an infected person coughs or sneezes.

How to Help Stop the Spread of Germs

Take care to:

- Cover your mouth and nose when you sneeze or cough

- Clean your hands often

- Avoid touching your eyes, nose or mouth

- Stay home when you are sick and check with a health care provider when needed

- Practice other good health habits.

Kronikk: Jeg fortsetter å nyse folk i fjeset, uansett hva Høie sier!

Vi står overfor det som kan bli den største globale pandemien på 100 år. Myndighetene ber oss om å være solidariske og unngå kontakt med andre så de svake i samfunnet ikke utsettes for unødvendig risiko. Vi har også fått beskjed om å ikke reise, hverken til utlandet eller til hytta. Grunnen er at man ikke skal spre smitten og overbelaste helsetjenestene på små steder. Regjeringen har til og med truet med å sende sivilforsvaret om hyttefolket ikke kommer seg hjem. Det er det likevel mange som ikke klarer å godta. Noen skriver til og med kronikk om hvor lite […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.