«Alt eller ingenting: Det brasilianske landslaget» er polert, men underholdende

DET ER FREMDELES mange aspekter ved fotball som er nesten helt ukjente for oss. Noe av det, som den tilsynelatende ustoppelige korrupsjonen, bobler noen ganger til overflaten. Andre aspekter, som hva som skjer i garderobene under kamp og konfliktene mellom spillere, ser vi nesten aldri noe av. Rykter om managere som skjeller ut spillere og sparker ting i hodet på dem blir bekreftet i selvbiografier mange år senere, men det er svært sjeldent å se opptak fra garderobekonflikter, enten fra mobiler eller i dokumentarer. Fotballklubber har tross alle potensielle lekkasjer og store konflikter, ganske god kontroll på eget image. Den […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.