«Alt eller ingenting: Det brasilianske landslaget» er polert, men underholdende

DET ER FREMDELES mange aspekter ved fotball som er nesten helt ukjente for oss. Noe av det, som den tilsynelatende ustoppelige korrupsjonen, bobler noen ganger til overflaten. Andre aspekter, som hva som skjer i garderobene under kamp og konfliktene mellom spillere, ser vi nesten aldri noe av. Rykter om managere som skjeller ut spillere og sparker ting i hodet på dem blir bekreftet i selvbiografier mange år senere, men det er svært sjeldent å se opptak fra garderobekonflikter, enten fra mobiler eller i dokumentarer. Fotballklubber har tross alle potensielle lekkasjer og store konflikter, ganske god kontroll på eget image. Den […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X