«The Lighthouse» er en marerittaktig skipperskrøne

Etter å ha blitt vist grå himmel, svarte klipper, øde omgivelser og truende stillhet får vi se Willem Dafoe prompe høyt mens han tisser i en potte. Dette er særdeles toneangivende for resten av denne marerittaktige skipperskrøna. Det som gjør The Lighthouse til en forfriskende film er at den til tross for å passe perfekt inn i den tidsriktige bølgen av art-horror føles litt som den kunne vært laget når som helst. Utover den gammeldagse settingen er tematikken tidløs: å brytes ned av isolasjon og press, hjelpeløshet i møte med naturkrefter og hva som skjer når menn heller vil lyve […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X