«The Gentlemen» er et uengasjerende kaos av vold og fine herreklær

GUY RITCHIES tydelige stil gjør at hans mindre vellykkede filmer kan fremstå som dårlige hyllester til egne verk. Sånn er det også med The Gentlemen, som føles som en slapp fan service til de som synes det høres spennende ut med en litt mindre gjennomtenkt versjon av Snatch eller Lock Stock satt til 2019. Plotet er ganske enkelt: Mickey Pearson (Matthew McConaughey) vil selge hasj-imperiet sitt før legaliseringsbølgen når England. Det hele ender selvsagt opp i et kaos av vold, overraskende vendinger, utpressing, snappy replikker, etniske stereotypier og fine herreklær.  Les også: Ikke gi «Fjols til fjells» oppmerksomhet ALLE DISSE […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.