«The Gentlemen» er et uengasjerende kaos av vold og fine herreklær

GUY RITCHIES tydelige stil gjør at hans mindre vellykkede filmer kan fremstå som dårlige hyllester til egne verk. Sånn er det også med The Gentlemen, som føles som en slapp fan service til de som synes det høres spennende ut med en litt mindre gjennomtenkt versjon av Snatch eller Lock Stock satt til 2019. Plotet er ganske enkelt: Mickey Pearson (Matthew McConaughey) vil selge hasj-imperiet sitt før legaliseringsbølgen når England. Det hele ender selvsagt opp i et kaos av vold, overraskende vendinger, utpressing, snappy replikker, etniske stereotypier og fine herreklær.  Les også: Ikke gi «Fjols til fjells» oppmerksomhet ALLE DISSE […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X