Foto: Kristine Wathne

Smil & Gift møter Bent Høie

[6] Da vi intervjuet Bård Hoksrud sa han at han ofte hadde tenkt på at initialene hans var BH, og at han hadde ledd mye av det. Har du tenkt samme tanke om ditt navn? – Hehe, ja, jeg har det. Jeg har ikke ledd så mye av det selv, men da jeg var yngre så var det litt sånn at folk lo av det på skolen og sånn, ja. [6] Ble du erta? – Nei, jeg synes bare det var morsomt. Haha. [1] Haha. [6] Ja, ja, mr. Helseminister: Hvor mange poser med potetgull er det greit å spise […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X