Mislykket reise på innsiden av den identitære bevegelsen

«Hvis vi har en demonstrasjon, så plasserer vi ikke den tykkeste fyren foran med et banner. Generelt prøver vi å unngå tykke mennesker». Det sier Robert Timm, lederen for den tyske identitære bevegelsen, et sted i Rasmus Hage Dallands Identitær – En reise inn i Europas nye høyre. LA DET IKKE herske noen tvil: de er opptatt av image, de unge europeerne som utgjør den såkalte identitære bevegelsen, det høyreradikale aktivistmiljøet, som forfatteren forsøker å komme på innsiden av. Dessverre bærer resultatet i veldig stor preg av akkurat det. Målet for boken er å forstå hvem de identitære er, og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.