My name is Nå … Best Akkurat Nå

Ny uke, ny spilleliste! Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til ti nye og primært norske låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først. https://open.spotify.com/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=CAUj-hb0TfatLe8y9cELJw Tøyen Holding, Lars Vaular - Kan jeg få et vitne https://open.spotify.com/track/0QYhAtE8IbpuMyL9m20nJ4?si=Cxj1-yrbScCOgkmDBy5C0g Mest Seff i Tøyen Holding må være den rapperen i verdenshistorien som er gladest i virkemiddelet simile. På «Kan jeg få et vitne» lager man kvalitet når man henger (som spansk […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X