«Miss Anthropocene» er en plate full av motsetninger og variasjon

MYE TYDER PÅ at det har rablet fullstendig for Grimes. I de fem årene som har gått siden Art Angels kom ut har det ikke vært så mye musikk å snakke om, men til gjengjeld svært mye eksentriske utspill i sosiale medier om anime, Dark Souls, å skifte navn til bare «c», eksperimentell øyekirurgi som kur for vinterdepresjon og ikke minst kjærlighetsforholdet til Elon Musk (hun gjorde det også nylig offentlig at hun er gravid via et lett forstyrrende manipulert toppløsfoto, men det er i skrivende stund uklart om Musk er faren). Les også: «Et godt stup i et grunt vann» […]

Du må være abonnent for å lese saken

Allerede abonnent? Logg inn med Vipps.

Ikke abonnent? Med NATT&DAG-abo får du tilgang til alle våre saker, men også hyggelige priser på alle våre fester, konserter på Parkteatret, filmvisninger på Vega og mye mer.

Du kommer til å spare penger om du liker å leve livet.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til NATT&DAGs personvernerklæring.