Ikke gi «Fjols til fjells» oppmerksomhet

DET ER VANSKELIG å le av noe som aldri bryter med forventningene. Fjols til fjells er oppfølgeren til publikumssuksessen og påsketradisjonen med samme navn fra 1957, og ... skal forestille en komedie. Det er kommersielt taktisk å kalle en film opp etter det som er inkludert i serien «Norske klassikere», som Norske Byggeklosser fra 2018. Samtidig følger det med en viss fallhøyde. Men sånne filmer er tilsynelatende ikke laget for å være bra, heller. Fjols til fjells er laget for å trekke familier på kino frem mot påske, kun i kraft av å være en sesongbasert film. Såpass kyniske tanker […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X