center of the universe

Videopremiere: Ringo fra Høssing Kommune begynner å se piksler overalt

Jørgen Sissyfus Skjulstad har forvirret og fascinert det norske musikkmiljøet i to tiår, gjennom tyve album, med sitt soloprosjekt Center of the Universe. I sitt siste eventyr, musikkvideo-eposet til låta «Playback», havner han i en virtuell tvekamp med Ringo Hirtshals, videoens forvirrede protagonist, kjent fra NRKs småsatsing Høssing Kommune. Vi sendte ham en mail og spurte om Ringo Hirtshals, piksler og keytars. For oss fans av Høssing Kommune og NRK Hyper er det gledelig å se Ringo Hirtshals i en bærende musikkvideo-rolle. Hvordan kom det i stand? – Når vi holdt på med NRK Hyper var det hele tiden en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X