center of the universe

Videopremiere: Ringo fra Høssing Kommune begynner å se piksler overalt

Jørgen Sissyfus Skjulstad har forvirret og fascinert det norske musikkmiljøet i to tiår, gjennom tyve album, med sitt soloprosjekt Center of the Universe. I sitt siste eventyr, musikkvideo-eposet til låta «Playback», havner han i en virtuell tvekamp med Ringo Hirtshals, videoens forvirrede protagonist, kjent fra NRKs småsatsing Høssing Kommune. Vi sendte ham en mail og spurte om Ringo Hirtshals, piksler og keytars. For oss fans av Høssing Kommune og NRK Hyper er det gledelig å se Ringo Hirtshals i en bærende musikkvideo-rolle. Hvordan kom det i stand? – Når vi holdt på med NRK Hyper var det hele tiden en […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.